جزئیاتی جدید از سنسورهای سلامتی مدل‌های جدید گلکسی واچ سامسونگ گوگل پلی یک رابط کاربری جدید برای صفحه بازی‌ها معرفی می‌کند نوت‌پد مایکروسافت بعد از ۴۰ سال به ویژگی تصحیح خودکار املای کلمات مجهز می‌شود صرافی بایبیت توکن «همستر کامبت» را پیش‌فروش کرد! + قیمت اولیه زمان رونمایی از تاشوهای میکس فولد ۴ و میکس فلیپ شیائومی مشخص شد اعتصاب کارکنان سامسونگ با هدف افزایش حقوق و مزایا کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) + آموزش چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست علت ریزش قیمت بیت کوین در روز‌های اخیر چیست؟ (۱۵ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک

  • کد خبر: ۲۱۰۳۶۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک
کلاهبرداران با استفاده از دیپ‌فیک، مدیر مالی یک شرکت بین‌المللی در هنگ‌کنگ را فریب دادند و توانستند ۲۵.۶ میلیون دلار سرقت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  این کلاهبرداران در یک کنفرانس ویدیویی با هویتی جعلی حضور داشتند و تنها مدیر مالی این شرکت شخص واقعی در این جلسه بود. درحال‌حاضر ۶ مظنون به این سرقت دستگیر شده‌اند.

براساس گزارش SCMP، وقتی کلاهبرداران با مدیر مالی شرکت هنگ‌کنگی تماس گرفتند در ابتدا او مشکوک شد، زیرا در ایمیل از او می‌خواستند تراکنش‌های مخفی انجام دهد. او با مدیر ارشد مالی خود یک تماس ویدیویی برقرار کرد تا این امر را به او اطلاع دهد. طی تماس تصویری، این مدیر با افرادی که او می‌شناخت جلسه گذاشت. اما در واقعیت تمامی افراد حاضر در جلسه با دیپ‌فیک هویت فرد واقعی را جعل کرده بودند.

کلاهبرداران از این کارمند خواستند تا خود را معرفی کند و سپس به سرعت به او دستور دادند که ۲۵.۶ میلیون دلار را با ۱۵ حواله مختلف به پنج حساب بانکی واریز کند. کلاهبرداران پس از این دستور، تماس را قطع و از طریق پیام‌رسان‌ها با او ارتباط برقرار کردند. قربانی نیز درنهایت این وجه را انتقال داد. تنها یک هفته بعد بود که این فرد واقعیت را کشف کرد.

پلیس هنگ کنگ تاکنون شش نفر را در ارتباط با این کلاهبرداری دستگیر کرده است. این افراد هشت کارت شناسایی را به سرقت برده‌اند و در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۴ حساب بانکی و ۹۰ درخواست وام را ثبت کرده‌اند. آن‌ها همچنین حداقل در ۲۰ مورد از دیپ‌فیک برای فریب نرم‌افزار تشخیص چهره استفاده کرده بودند.

استفاده گسترده از دیپ‌فیک یکی از نگرانی‌های عمده در فناوری هوش مصنوعی است. اخیراً «تیلور سویفت»، خواننده مشهور و «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، از جمله افرادی بودند که هویت آن‌ها با دیپ‌فیک جعل شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->